Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Tre nya medlemsföretag: Front Automation, Fröjd Automation och IML Technologies

Vi hälsar Front Automation, Fröjd Automation och IML Technologies välkomna som nya medlemmar i Automation Småland. Tillsammans ingår de i den entreprenörsdrivna automationsgruppen 3BUTTON GROUP.

Nedan följer lite mer detaljer om denna spännande företagsgrupp inom industriautomation.


3BUTTON GROUP

Front Automation, Fröjd Automation och IML Technologies ingår i den entreprenörsdrivna automationsgruppen 3BUTTON GROUP. Bolagen drivs i tätt och nära samarbete med varandra och med gemensam ledning. Samarbetet gör att resurser och spetskunskap kan nyttjas tvärfunktionellt i alla gruppens bolag. Tillsammans omsätter automationsgruppen 100 MSEK och har ca 30 medarbetare.

Front Automation
Front Automation är nischat på automation av plock, pack och palletering och levererar allt från enklare palleteringsceller till kompletta packlinjer främst till konsument- och livsmedels-industrin.

Fröjd Automation
Fröjd Automation levererar automation för maskinbetjäning och montage till krävande industrikunder och fordonsindustrin.

IML Technologies
IML Technologies levererar kompletta robotsystem för laddning och plundring av formsprutor till producenter av förpackningsmaterial, burkar och lock för livsmedelsindustrin.

Nyligen fick företaget den största ordern i dess historia. Det handlar om komplett automation av packning och palletering av hela produktionen hos Emballator Växjöplast. Läs mer om affären här: