Välkomna på studiebesök hos Axelent

I samband med Automation Smålands årliga konferens den 6 december hälsar VD Mats Hilding på Axelent i Hillerstorp välkommen till ett intressant studiebesök av den till hög grad automatiserade produktionsanläggningen.

Axelent AB är ett globalt företag med kunder i 56 länder. Det är dock i Hillerstorp det händer: här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av nätväggar och kabelstegar. En helt unik produktionsanläggning har skapats, där egenutvecklade maskiner, som tagits fram med hjälp av Axelent Engineering, kombineras med lång erfarenhet och kunskap inom maskinskydd. Alla standardprodukter finns på lager, vilket gör att produkter kan levereras i stort sett samma dag som en beställning görs.

Axelent blev dessutom utsett till Superföretag 2018, enligt Bisnode och tidningen Veckans Affärer, läs mer  om det exempelvis i Metal-Supply.

Intresseanmälan för företagsbesök sker i samband med anmälan till konferensen på https://automationsmaland.se/automationskonferens-2018/

För frågor, vänligen kontakta Nina Edh Mirzaei, nina.edh.mirzaei@ju.se