Aktuellt om CNC Factory – Ett företag i Automation Småland

TILLSAMMANS UTVECKLAR VI FRAMTIDENS INDUSTRI – OCH GÖR SKILLNAD. CNC FACTORY KALLAR DET ONE STOP SHOP.

CNC Factorys starka och breda organisation erbjuder idag ett komplett engagemang inom effektiv produktion mot verkstadsindustrin. Allt under ett och samma tak, vilket ger synergier som kortare ledtider och riktigt kundnära och kostnadseffektiva lösningar.

CNC Factorys fokus är produktivitetsökning i kundens befintliga produktionsutrustning. Med förståelse för de processer som får kundens produktion att nå framgång moderniserar och uppgraderar CNC Factory kundens maskiner, eller kompletterar med automation som skapar lönsam produktivitetsoptimering. Tillsammans med kunderna utvecklar CNC Factory framtidens industri!

Idag arbetar CNC Factory inom tre olika områden:

  • CNC och verktygsmaskiner
  • Automation, industrirobotar och portalrobotar
  • Service av verktygsmaskiner, utbildning, konsulttjänster

Detta är tre områden utan skarpa gränser, som tillsammans skapar en kompetent och trygg samarbetspartner.

Ett aktuellt exempel visar CNC Factory upp vid ett exklusivt studiebesök för deltagare vid Automation Smålands konferens den 7 december kl 9-11. Då visas föryngring av en stor karusellsvarv till ett företag inom flygindustrin.

”Allt, både mekaniskt och elektriskt, byts”, berättar vd Mikael Svensson. ”Det är endast det stora gjutjärnstativet som vi behåller. Kunden får en ”ny” maskin med en problemfri livslängd på ytterligare 15 år. Ett bra exempel på hållbarhet i produktionen – vi renoverar så att kunden slipper köpa nytt.”

Avseende studiebesök för deltagare som har anmält intresse på hemsidan så återkommer arrangörerna med vilka som bjuds in till respektive företag.

Vill du veta mer om CNC Factory, välkommen att ta kontakt med vd Mikael Svensson, mikael.svensson@cncfactory.se.

Välkommen till CNC Factory!

CNC Factory är ett helägt dotterbolag av DynaMate Industrial Services AB. DynaMate Industrial Services AB har cirka 270 anställda inom områdena engineering, industri, underhåll och entreprenad och är ett helägt dotterbolag av Scania.