Aktuellt om Styrkonstruktion – Ett företag i Automation Småland

styrkonstruktion

OLIKHET ÄR EN STYRKA NÄR VI TAR BESLUT SÄGER TOMAS GUSTAVSSON, VD PÅ STYRKONSTRUKTION.

Styrkonstruktion är specialister inom styrteknik för industri-, fastighets- och IT-automation.

Kunderna är såväl lokala företag som ledande europeiska företag inom fordons-, verkstads- och processindustrin.

Styrkonstruktion konstruerar och bygger helhetslösningar anpassade för industri- och fastighetsautomation. Projekten omfattas av konstruktion, tillverkning, maskinmontage, programmering samt igångsättning. Styrkonstruktion bygger också automatikskåp, skapar ritningskonstruktioner i CAD och programmerar PLC-program.

Styrkonstruktion drivs sedan 2008 av sex anställda som tog över när det blev till salu. Att vara sex delägare som betyder sex olika viljor ser man bara som en fördel:

På det här sättet får vi flera åsikter när vi ska ta beslut och det ser vi bara som en styrka. Vi har jobbat tillsammans i många år och vet vad vi är bra på. Det var det som gjorde att vi vågade ta steget

Säger vd Tomas Gustavsson i en artikel (länk till Siemens Automationsnytt 4, 2010).

Hos Styrkonstruktion trivs både personal, prao-elever och praktikanter.

Styrkonstruktion visar sin verksamhet vid ett exklusivt studiebesök för deltagare vid Automation Smålands konferens den 7 december kl 9-11.

Under studiebesöket hos oss kommer vi att berätta om hur vi jobbar långsiktigt med kompetensförstärkning i Vaggeryd och Gnosjöregionen tillsammans med lokal skolpersonal både på grundskola och gymnasium.

Vill du veta mer om Styrkonstruktion, välkommen att ta kontakt med vd Tomas Gustavsson, tomas.gustavsson@styrkonstruktion.se.

Välkommen till Styrkonstruktion!

Avseende studiebesök för deltagare som har anmält intresse på hemsidan så återkommer arrangörerna med vilka som bjuds in till respektive företag.