Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna

Sorry, no posts matched your criteria.

Sign Up To The Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet

Aktuellt om Styrkonstruktion – Ett företag i Automation Småland

styrkonstruktion

OLIKHET ÄR EN STYRKA NÄR VI TAR BESLUT SÄGER TOMAS GUSTAVSSON, VD PÅ STYRKONSTRUKTION.

Styrkonstruktion är specialister inom styrteknik för industri-, fastighets- och IT-automation.

Kunderna är såväl lokala företag som ledande europeiska företag inom fordons-, verkstads- och processindustrin.

Styrkonstruktion konstruerar och bygger helhetslösningar anpassade för industri- och fastighetsautomation. Projekten omfattas av konstruktion, tillverkning, maskinmontage, programmering samt igångsättning. Styrkonstruktion bygger också automatikskåp, skapar ritningskonstruktioner i CAD och programmerar PLC-program.

Styrkonstruktion drivs sedan 2008 av sex anställda som tog över när det blev till salu. Att vara sex delägare som betyder sex olika viljor ser man bara som en fördel:

På det här sättet får vi flera åsikter när vi ska ta beslut och det ser vi bara som en styrka. Vi har jobbat tillsammans i många år och vet vad vi är bra på. Det var det som gjorde att vi vågade ta steget

Säger vd Tomas Gustavsson i en artikel (länk till Siemens Automationsnytt 4, 2010).

Hos Styrkonstruktion trivs både personal, prao-elever och praktikanter.

Styrkonstruktion visar sin verksamhet vid ett exklusivt studiebesök för deltagare vid Automation Smålands konferens den 7 december kl 9-11.

Under studiebesöket hos oss kommer vi att berätta om hur vi jobbar långsiktigt med kompetensförstärkning i Vaggeryd och Gnosjöregionen tillsammans med lokal skolpersonal både på grundskola och gymnasium.

Vill du veta mer om Styrkonstruktion, välkommen att ta kontakt med vd Tomas Gustavsson, tomas.gustavsson@styrkonstruktion.se.

Välkommen till Styrkonstruktion!

Avseende studiebesök för deltagare som har anmält intresse på hemsidan så återkommer arrangörerna med vilka som bjuds in till respektive företag.