Inge Johansson vinner Samverkanspriset 2020

På Automation Smålands digitala konferens i zoom den 3 december blev det Inge Johansson, ordförande i Business Gnosjö Region AB och grundare av Gnox AB, som fick utmärkelsen 2020 års samverkanspris till Anders Ahlströms Minne. Prisutdelare var liksom tidigare år Mikael Pekkari.

Juryns motivering:
”Inge har ett brett och aktivt engagemang inom olika delar av samhället och näringslivet. Med småländsk klurighet och ett varmt hjärta ser han möjligheter och samverkan, och som erfaren ledare ser han till att saker utvecklas för allas bästa.

Inge fortsätter syresätta Gnosjöandan med sitt engagemang, vilket han framgångsrikt gjort i decennier. Inge sitter som ordförande i flera olika företag och föreningar och är en trygg hand att hålla i när det blåser. Med sin tydliga ledarstil i helt olika sammanhang och grupperingar håller han ordning och återställer ordning ifall det behövs genom att få alla att samverka och jobba mot samma mål. Det är en konst som kräver erfarenhet och klurighet som få besitter men som Inge har gesällbrev i!

Inge har alltid värnat samverkan mellan olika parter. Han leder samverkansprocesser med målinriktat fokus och får goda resultat i det han gör. Inge lever och andas Gnosjöanda.”

Ett stort grattis till Inge Johansson!

Publiken hyllade med små virtuella applåder och Automation Småland postar digitalt en blomstercheck som faktiskt kan lösas in till en riktig liten julbukett!