Nu är det dags igen för Automationskonferens 2018: boka in 6 december

ÅRETS TEMA: Att välja automation!

Varmt välkommen till Automation Smålands sjätte årskonferens där goda exempel på automation och robotisering presenteras. Dagen bjuder på studiebesök, möjlighet till nätverkande och mingel samt ett spännande scenprogram.

Program och anmälan: https://automationsmaland.se/automationskonferens-2018

Tid: torsdag 6 december 2018 kl 9.00-17.30

Plats: Axelent i Hillerstorp (sporthallen) i Gnosjö kommun

Innehåll: Studiebesök hos medlemsföretag på förmiddagen (9.00-11.30), lunchmingel med affärsmöjligheter (11.30-12.45), scenprogram (kl 13.00-17.30) med pauser och mingel i utställningen.

Årets konferens lyfter fram nyttan med automation, digitalisering och ett robotlyft för Sverige. Kompetenstillgång är viktig för att möjliggöra den industriella omställningen och både kompetensförsörjning och “employer branding” diskuteras från scenen. Konferensen genomförs i samverkan med det strategiska innovationsprogrammet Produktion2030 och Automation Smålands medlemmar, partners och finansiärer.

För utställare:  Medlemmar, robotleverantörer, maskinbyggare och automationsföretag och andra som vill bidra med demonstrationer och kunskapsspridning om industrins robotisering, automation och digitalisering är välkomna att vara med i utställningen. Ta kontakt med Agneta Lundquist, agneta@automationsmaland.se, 073-6572411.

 Din medverkan är viktig för utveckling och kompetensförstärkning av svensk produktion. Sprid gärna till kollegor och partners som du tror har intresse och nytta av att delta. Än en gång varmt välkommen!